Deep house group

je firma čiji su osnivači Miroslava Amidžić-Ivan i Nikola Ivan. Godine 1998. Miroslava i Nikola uspešno izvode svoje prve arhitektonske projekte u Ukrajini, u Kijevu, gradu u kojem  završavaju studije na “Nacionalnom Univerzitetu Gradjevinarstva i Arhitekture”.
pecat

 

Tokom magistarskih studija primenjuju svoja znanja i umeća u oblasti rekonstrukcije i enterijera, gde se ostvaruju i kao realizatori projekta (navedenih u time-lineu). Po završetku magistarskih studija 2000. godine vraćaju se u Srbiju i u Novom Sadu i nastavljaju sa arhitektonskim stvaralaštvom.

Deep house group osnivaju 2003. godine i potpunu afirmaciju postižu u okviru svoje firme gde je idejno nastalo i realizovano 19 poslovnih prostora, 14 show room-ova, 8 cafe restaurant-a, 28 stambenih prostora i 18 kuća (pogledati time-line).

Mediji rado proprate njihova angažovanja i konsultuju njihovo  stručno mišljenje u emisijama zabavno-edukativnog karaktera. U okviru emisije …“Sa stilom“…, 2007. godine emitovani su prilozi gde se deep house group najbolje predstavio sa arhitektonskim savetima i svojom radom. Odabrani radovi su publikovani u eminentnim časopisima (domaćim i inostranim) kao što su:
M2, Kuća Stil, Ambijenta, “Idei Vašego Doma”,

 

Deep house group smatra da ćete se jedino prijatno osećati u pročišćenom i  dizajnerski osmišljenom prostoru, a za to Vam je potrebna pomoć stručnog tima, tima koji brine o kvalitetu i udobnosti vašeg stanovanja.