<
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-206 wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1 vc_responsive"

Minimalizam kao princip

Tavanski prostor koji se nije mogao pohvaliti sa svojim stambenim mogućnostima na prvi pogled, pretočen je u umetničko arhitektonski izazov – „Open space“.  Pravi je prototip spoja udobnog i urbanog,  specifičnog  i  raskošnog smeštenog u prostor gde kompromisi nisu ograničavali ni elegantnost, ni pokret, ni potrebu za konforom snažnog, mladog i savremenog čoveka. Zbog svog moderno transparentno organizovanog prostora, izgled stana je osvojio nagradu u kategoriji „enterijeri po izboru publike“, Beograd 2009. godine,“Sant – Gobain Rigips Trophy Srbija i Crna Gora“.

Zahtevi klijenta:
Neugledan tavanski prostor u staroj trospratnici u centu grada pretvoriti u open
space prostor za urbanog momka. Materijali koji su se koristili prilikom izvođenja
birani su po principu NO LIMIT .

Parametri objekta:
lokacija : Novi Sad,
centar grada
objekat : stambeni prostor,
potkrovlje
korisna površina :
158,5 m² donji nivo
i 33 m² galerija

 

Opremanje objekta:
studio “deep house group”

Procentualni odnos cena:
projektni deo – 5%
građevinski i završni radovi – 70%
mobilijar – 15%
tehnika – 10 %

Vreme izrade:
projekat  rađen:
mart – maj 2007.
građevinski i završni radovi:
od juna – decembra 2008.

Details