<
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-292 wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1 vc_responsive"

Novi pozorišni salon

Vip room za posetioce  Srpskog  Narodnog  Pozorišta u Novom Sadu. Glamurozni ambijent namenjen je ljubiteljima i poštovaocima umetnosti, pozorišnim doaejenima, koji mogu da uživaju, odmore se, ali i stvaraju u potpuno novo  koncepcijski organizovanom enterijeru u kome su korišćeni moderni materijali i dizajnerski mobilijar.

Zahtevi klijenta:

Umetnicima osposobiti salon za odmor i druženje, kako njima dolikuje, viđeno očima arhitekte. Projekat se radio bez ograničenja.

Parametri objekta:

lokacija – Novi Sad, centar grada
objekat – Srpsko Narodno Pozorište
korisna površina – 90 m²  u dve etaže

 

Opremanje objekta:

D.o.o. “Dijagonala” Novi Sad

Procentualni odnos cena:

projektni deo – 3%

 

Vreme izrade:

projekat rađen mart 2011.

Details